Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, υποδέχθηκαν στην πόλη μας την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος αποτελούμενη από τους κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνο Β΄ Αντιπρόεδρο, κ. ΠΑΠΑ Βασίλειο Γενικό Γραμματέα κ. ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ Αχιλλέα Ταμία καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Ένωσης Καβάλας κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Θεμιστοκλή, τους οποίους συνόδεψαν κατά την επίσκεψη στον Υφυπουργό Εσωτερικών/ Μακεδονίας – Θράκης κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ Σταύρο.

Η υποδοχή από μέρους του Υπουργού ήταν θερμή και στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση. Σκοπός της επίσκεψης η ενημέρωσή του, για τους σκοπούς και τις δράσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καθώς και η διοργάνωση του 38ου Πανελλήνιου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα τον Μάιο του 2022, η στήριξη και η συμμετοχή του οποίου ζητήθηκε.

Ο κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ υποσχέθηκε ότι το συνέδριο θα τεθεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας–Θράκης και θα παρέχει και κάθε άλλη βοήθεια για την άρτια και επιτυχή διοργάνωση του Συνεδρίου.

Στην συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών, με την αντιπροσωπεία του Εθνικού Τμήματος να δωρίζει στον κ. Υπουργό το ετήσιο ημερολόγιό της Ένωσης μαζί με το λάβαρο και μία προτομή του αρχαίου φιλοσόφου Αριστοτέλη εμπνευστή της φιλίας από αρχαιοτάτων χρόνων, τον πρόεδρο της ΤΔ Καβάλας να του προσφέρει μια εικόνα του Αποστόλου Παύλου προστάτη της ΙΡΑ και της πόλης της Καβάλας και τα μέλη του ΔΣ μας, την εικόνα της Παναγίας, το λάβαρο και το περιοδικό ΔΥΝΑΜΗ της Ένωσής μας.