ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               

Θεσσαλονίκη 04-04-2022.

Για 12η συνεχή χρονιά η Ι.Ρ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, στέκεται συμπαραστάτης στους μαθητές της 3ης Λυκείου που τον Ιούνιο θα δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις, διαθέτοντας εντελώς δωρεάν στα Μέλη της, στους Δ/ντες Διευθύνσεων και στο Εθνικό Τμήμα I.P.A. (για την αποστολή στις Τοπικές Διοικήσεις I.P.A.), τον νέο ενημερωμένο Οδηγό Σπουδών «ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2022».

Για πρώτη φορά, οδηγοί σπουδών δόθηκαν ενδεικτικά και σε Λύκεια της πόλης μας, με τους Διευθυντές αυτών να τονίζουν πως ενέργειες σαν αυτή, προάγουν την δημιουργία δεσμών κοινωνικής ενότητας και αλληλεγγύης και συστήνουν στους μαθητές το άλλο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τις αξίες της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. Της Ένωσης μας, ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, καθώς τα βιβλία αποτελούν μια ευγενική χορηγία του Συνεταιρισμού και εύχονται από καρδιάς σε όλα τα παιδιά που θα δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις, Καλή Επιτυχία και εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει για το μέλλον τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γ. Γραμματέας

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος         ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 01-04-2022
Επόμενο άρθροΠεριοδικό Συνεταιρισμού Τεύχος 3