ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην διάρκεια του 38ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) που διεξήχθη στην Καβάλα το χρονικό διάστημα από 25 έως 29 Μαϊου 2022, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της I.P.A. Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία για την συνεχή υποστήριξη που παρέχει τόσο στο Ελληνικό Τμήμα I.P.A. όσο και στις Τοπικές Διοικήσεις I.P.A.

Η Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης, εκπροσωπούμενη από τους : Πρόεδρο ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, Γεν. Γραμματέα κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή, Α΄ Αντιπρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο, Β΄ Αντιπρόεδρο κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεώργιο, Ταμία κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο, Αναπλ. Γραμματέα και Αναπλ. Ταμία κ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΔΗ Νικόλαο ήταν η πολυπληθέστερη αποστολή και στην Γεν. Συνέλευση του Συνεδρίου, κατέθεσε προτάσεις εμπλουτισμένες με επιχειρήματα και βοήθησε στα μέγιστα ώστε να ληφθούν σωστές αποφάσεις.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος και ο Δ/ντής του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών και Επίτιμο Μέλος της I.P.A. κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος.

Θερμά συγχαρητήρια για την άψογη διενέργεια του Συνεδρίου στο Εθνικό Τμήμα I.P.A. και στην Τοπική Διοίκηση I.P.A. Καβάλας.