Με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών”,  πραγματοποιήθηκε σήμερα 26/6 στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο Θεσσαλονίκης, Διεθνές Τουρνουά Τζούντο ενάντια στις ουσίες, με την επωνυμία “ΜATSURA 2022 – TOKEI MARU CUP”, παρουσία Πολιτικών, Δημοτικών και Αθλητικών εκπροσώπων της πόλης μας.

Την ΙΡΑ Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Γ.Γ. κ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ, ο οποίος στον χαιρετισμό του προς τους Διοργανωτές, Προσκαλεσμένους, Αθλητές και Φιλάθλους, τόνισε πως η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι υπέρμαχος σε κάθε προσπάθεια ενάντια στις ουσίες των ναρκωτικών και των αναβολικών και ένθερμος συμπαραστάτης σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, που εναντιώνονται στην μάστιγα του αιώνα μας, που πλήττει κυρίως τους νέους μας.

Ιδιαίτερη στιγμή, η βράβευση του από τον Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Διεπιστημονικού Δικτύου Ειδικής & Διαπολιτιστικής Αγωγής ‘Include’, για την προσφορά του στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις, εδώ και μια 25ετια. Μία βράβευση που απέκτησε μεγαλύτερη αξία, καθόσον την απονομή της πλακέτας έκαναν δύο απεξαρτημένοι αθλητές της Θεραπευτικής Κοινότητας ΙΘΑΚΗ.

Ο Γ.Γ. της Ένωσής μας, πρόσφερε στον JUDOKA Μαϊστρέλη Αυγερινό, το λάβαρο της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, το οποίο θα κοσμεί πλέον το χώρο στο κεντρικό ταπί του ΓΣ Ηρακλής.