Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 στο Ιερό κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε από την ΙΡΑ Κιλκίς η αρτοκλασία υπέρ του προστάτη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Αποστόλου Παύλου, στην οποία συμμετείχαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Κιλκίς Α/Δ κ. ΜΙΚΡΟΣ Δημήτριος, Διοικητές Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού, ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Κιλκίς κ. ΚΗΠΟΥΡΙΔΗΣ Άλκης, η Γ.Γ. κ. ΜΠΡΟΖΟΥ Βασιλική, καθώς και πλήθος μελών της Τοπικής με τις οικογένειές τους.

Την ΙΡΑ Θεσσαλονίκης εκπροσώπησαν ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και το Μέλος της Επιτροπής Αθλητικών Θεμάτων κ. ΑΛΕΞΙΟΥ Αικατερίνη.

Η όμορφη εκδήλωση ξεκίνησε με την συζήτηση ποικίλων θεμάτων στο αρχονταρίκι της Μονής, παρουσία του καθηγούμενο του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Β΄ και εν συνεχεία ακολούθησε η Λειτουργική Αρτοκλασίας στον Ναό της Μονής.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης αμφότερα τα Μέλη των δύο Τοπικών, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις για θέματα που αφορούν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, καθώς και την προοπτική για μελλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις.