Με ιδιαίτερη χαρά και πάνω απ΄ όλα υπέρμετρη τιμή, δεχθήκαμε σήμερα 05/09/2022 στα γραφεία μας στο Α.ΜΕ.Θ. την επίσκεψη του Παραολυμπιονίκη και πρόσφατα Χρυσού Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 100μ Πρόσθιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ατόμων με Ειδικές Ικανότητες, στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας κ. ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΠΑΤΑΚΗ.

Τον Παραολυμπιονίκη υποδέχθηκε ο Γ.Γ. της Ένωσης μας κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, με τον οποίο συνδέονται με μακροχρόνια φιλία και τον ενημέρωσε πέραν των άλλων δραστηριοτήτων μας, για την αυριανή παράδοση του τρίτου παιδικού αναπηρικού αμαξιδίου ειδικού τύπου, από την συλλογή πλαστικών πωμάτων στην Παιδονεφρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.
Ο Αντώνης ΤΣΑΠΑΤΑΚΗΣ που είναι πρεσβευτής και υποστηρικτής της δράσης μας για την μετατροπή των πωμάτων σε παιδικά αναπηρικά καροτσάκια, δήλωσε υπερήφανος που συμμετέχει ενεργά σε μια τέτοια προσπάθεια, δίνοντας ταυτόχρονα το σύνθημα να συνεχίσουμε όλοι δυναμικά και για το τέταρτο αμαξίδιο.

Τέλος αφού παρέλαβε αναμνηστικά δώρα της Ένωσης μας, εξέφρασε τον θαυμασμό του και για τις υπόλοιπες κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις μας, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον Οκτώβριο για από κοινού σχεδιασμό νέων δράσεων και εκδηλώσεων.