ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               

Θεσσαλονίκη 06-09-2022.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, παραδώσαμε σήμερα 06/09/2022 στην Παιδονεφρολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Θεσσαλονίκης, το τρίτο παιδικό αναπηρικό καροτσάκι ειδικού τύπου, το οποίο αγοράστηκε από τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώσαμε μετά από συλλογική προσπάθεια περίπου δύο ετών, θυμίζοντας πως το πρώτο είχε παραδοθεί στις 04/09/2018 στην Παιδογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και το δεύτερο στις 07/10/2019 στην Παιδογκολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης προς υλοποίηση της ελάχιστης προσφοράς της Ένωσης μας στο κοινωνικό σύνολο.

Τους εκπροσώπους της Ένωση μας, Α΄ Αντιπρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο, Γ.Γ. κ ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή, Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτιστικών Θεμάτων κ. ΦΕΤΚΟ Σταύρο και αντιπροσωπεία αθλητών της εφηβικής ομάδας μπάσκετ, υποδέχθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Κων/νος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου κκ. ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ Μιχαήλ, η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής Dr ΦΩΤΟΥΛΑΚΗ Μαρία, η Προϊσταμένη Νοσηλευτικού Παιδονεφρολογικής κ. ΚΑΛΙΓΑ Αθανασία και η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων κ. ΛΙΤΟΥ Μαρία. Παρόν στην παράδοση ήταν ο συνιδιοκτήτης της ανακυκλωτικής εταιρείας ¨ ΠΑΜΜΕΤΑΛΙΚΗ¨ κ. ΧΑΡΔΑΛΗΣ Δημήτρης (που χωρίς την συνδρομή του, δεν θα είχαμε καταφέρει σχεδόν τίποτα και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως) και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας κ. ΧΑΡΔΑΛΗ Ευτυχία.

Οι κύριοι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ και ΚΑΝΕΛΛΗΣ μετέφεραν στα στελέχη του Νοσοκομείου το δόγμα της Ένωσης μας, περί προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο καθώς και της συμπαράστασης σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, ιδιαιτέρως για ζητήματα υγείας, αναλογιζόμενοι ταυτόχρονα τις δυσκολίες και τις συγκυρίες των ημερών μας.

Ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Κων/νος, αφού εξήρε το έργο και την προσφορά της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Τοπικής μας και τον κ. ΧΑΡΔΑΛΗ Δημήτρη για την δωρεά του παιδικού αμαξιδίου, τονίζοντας πως αμαξίδιο τέτοιο ειδικού τύπου δεν υπήρχε στο Νοσοκομείο τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη, τους φίλους της ΙΡΑ και τους συναδέλφους μας για την ουσιαστική και ηθική συμπαράσταση, στο όλο εγχείρημα μας. Ιδιαίτερη μνεία και υπερηφάνεια στον Παραολυμπιονίκη κ. ΤΣΑΠΑΤΑΚΗ Αντώνη, πρεσβευτή της συγκεκριμένης δράσης μας και τους αθλητές μας στο εφηβικό τμήμα που πέραν από το ήθος τους, έδωσαν τον μεγαλύτερο αγώνα για την συγκέντρωση των πλαστικών πωμάτων.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…. ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ διά της φιλίας).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας                ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΔΩΡΗ ΣΩΚΡΑΤΗ
Επόμενο άρθροΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ 86-Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ