ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Α.Δ. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ I.P.A. ΠΕΛΛΑΣ KAI ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

Σήμερα 12-10-2022 ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση της I.P.A. Πέλλας και του Συνδέσμου Αποστράτων Πέλλας, οι: ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών, Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τους Α΄Αντιπρόεδρο της IPA Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο, το Γεν. Γραμματέα της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή και τον Αναπ. Ταμία και Αναπλ. Γραμματέα της Ι.P.A Θεσσαλονίκης κ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΔΗ Νικόλαο, επισκεφτήκαμε την Αστυνομική Δ/νση Πέλλας, όπου μας υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της I.P.A. Πέλλας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κων/νος με την Γεν. Γραμματέα κ. ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πέλλας κ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ Ιωάννης με τον Γεν. Γραμματέα κ. ΠΑΡΜΑΤΑ Γεώργιο.

Όλοι μαζί, γίναμε δεκτοί από τον Δ/ντή Αστυνομίας Πέλλας Α/Δ κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗ Πέτρο με τον οποίο είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση επί όλων των θεμάτων.

Ευχαριστούμε θερμά την I.P.A. Πέλλας και τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πέλλας για την πρόσκληση και την άριστη φιλοξενία.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ