ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ I.P.A. ΛΑΡΙΣΑΣ KAI ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σήμερα 13-10-2022 ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση της I.P.A. Λάρισας και του Συνδέσμου Αποστράτων Λάρισας, οι: ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών, Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών και Επίτιμο Μέλος της I.P.A. κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ Γεώργιο επισκεφτήκαμε την Αστυνομική Δ/νση Λάρισας, όπου μας υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της I.P.A. Λάρισας και Ταμίας του Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. KΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αχιλλέας με τον Αντιπρόεδρο της I.P.A. Λάρισας και Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λάρισας κ. ΖΑΧΟ Σωτήριο.

Στην συνέχεια μεταβήκαμε σε ταβέρνα της περιοχής, όπου στην παρέα μας, προστέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λάρισας κ. ΨΙΨΙΛΗΣ Χαράλαμπος, ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Αποστράτων κ. ΝΤΕΛΗΣ Βασίλειος και η υπάλληλος των γραφείων μας στην Λάρισα κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Σοφία.

Ακολούθησε μια ευχάριστη συζήτηση επί όλων των θεμάτων.

Ευχαριστούμε θερμά την I.P.A. Λάρισας και τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λάρισας για την θερμή υποδοχή και εξαιρετική φιλοξενία.