ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               

Θεσσαλονίκη 15-10-2022.

Χθες Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο Ν.Γερμανός της HELEXPO, πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Ημερίδα με θέμα ¨Ενδοοικογενειακή Βία-Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Φαινομένου¨. 

Εισηγητές της ενδιαφέρουσας και εποικοδομητικής ημερίδας ήταν η Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια ΥΔΔΑΔ-Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω κ. ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ Μαριάννα, ο Ψυχολόγος ΕΛ.ΑΣ. Α/Δ κ. ΚΑΛΙΑΜΠΟΣ Απόστολος, η Αρμόδια του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας/Δ.Α.Θ. Α/Β κ. ΓΚΟΥΡΜΗ Καλλιόπη και ο Πρωτοδίκης ΜΔΕ κ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ Ιωάννης, οι οποίοι παρουσίασαν θεματικά την Ενδοοικογενειακή Βία ως Κοινωνικό Φαινόμενο και Νομική Διάσταση, την Ψυχολογική Διάσταση και Οπτική, τον Ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. στην Αντιμετώπιση της και τον Ρόλο της Δικαιοσύνης.

Την ΙΡΑ Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και τον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών ο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ  Χριστόδουλος, αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγου κ.  ΔΟΥΒΑΛΗ Γεώργιου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις για θέματα που αφορούσαν την ημερίδα, την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών καθώς και του Σώματος γενικά, με τους Ανώτατους και Ανώτερους  Αξιωματικούς της Φυσικής Ηγεσίας, τον Πρόεδρο της ΙΡΑ Δράμας κ. ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά ο οποίος εκπροσωπούσε το Εθνικό Τμήμα, τους Εισηγητές της Ημερίδας, καθώς και με τους Συναδέλφους που παραβρέθηκαν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ               ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ I.P.A. ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΜΟΥ