Αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγου κ. ΔΟΥΒΑΛΗ Γεωργίου, συμμετείχαμε σήμερα 20/10/2022 στον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.
Το πανηγυρικό περιελάμβανε Θεία Δοξολογία και Αρτοκλασία για τον προστάτη και εύφορό της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιου. Τον Άγιο που σφράγισε με το αίμα του μαρτυρίου του την επίγεια ζωή του, επιτελώντας το Ιερό καθήκον και πλέον μεσιτεύει στο Χριστό μας για όλα τα μέλη των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου κ. ΣΚΟΥΜΑ Κων/νου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γεώργιος, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ Χρήστος, ανώτεροι Αξιωματικοί οι Πολιτικές, Στρατιωτικές και Θρησκευτικές αρχές της Θεσσαλονίκης και πλήθος συναδέλφων εν ενεργεία και εν αποστρατεία.

Από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ συμμετείχαν  ο Πρόεδρος κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας και ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος.

Από την I.P.A. Θεσσαλονίκης συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Γεν. Γραμματέας κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και τα Επίτιμα Μέλη κ.κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος και ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ Νικόλαος.

Από την Ένωση Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος, ο Γ.Γ. κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος κ. ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ Δημήτριος, ο Ταμίας κ. ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ Παναγιώτης και ο πρώην πρόεδρος κ. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ Σωτήριος.

Από την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας ο Αντιπρόεδρος κ. ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ Ελευθέριος.

Μετά το πέρας του εορτασμού, ακολούθησε δεξίωση στην Λέσχη Φρουράς Αξιωματικών Στρατού.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους τους υπηρετούντες στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τους απόστρατους, ο Άγιος Αρτέμιος να χαρίζει υγεία, φώτιση και δύναμη ώστε πάντα να είναι δίπλα στο συνάνθρωπο.

Θερμά συγχαρητήρια στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της ΓΑΔΘ για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

 

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ TOY ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ I.P.A.
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Α.Δ. ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ I.P.A. ΚΙΛΚΙΣ