Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Διοίκηση του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών, αποτελεί η σημερινή 11-11-2022  επίσκεψη στα γραφεία του Συνεταιρισμού στην Λάρισα η επίσκεψη του Ταμία Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) και Προέδρου της I.P.A. Λάρισας κ. ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ Αχιλλέα, του Προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Λάρισας κ. ΨΙΨΗΛΗ Χαράλαμπου και του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Λάρισας και Αντιπροέδρου της I.P.A. Λάρισας κ. ΖΑΧΟΥ Σωτηρίου.

Τους εκλεκτούς φίλους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Τεχνικός προϊστάμενος του Συνεταιρισμού κ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Βασίλειος και η υπάλληλος του Συνεταιρισμού κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Σοφία.

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους εκλεκτούς φίλους για τις δράσεις του Συνεταιρισμού και οι δύο Πρόεδροι επιβεβαίωσαν την υποστήριξή τους στον Συνεταιρισμό προς όφελος και των μελών τους.

Προηγούμενο άρθροΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επόμενο άρθροΗ I.P.A. ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ