ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               

Θεσσαλονίκη 17-12-2022.

Χθες Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στο αμφιθέατρο του Α.ΜΕ.Θ., πραγματοποιήθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, Ημερίδα με θέμα ¨Τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία¨. 

Εισηγητές της ενδιαφέρουσας και εποικοδομητικής ημερίδας ήταν η Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια ΥΔΔΑΔ – Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω κ. ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ Μαριάννα, ο Ψυχολόγος ΕΛ.ΑΣ. Α/Α κ. ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ Αναστάσιος και μέλος της Τοπικής μας, η Υποδ/ντης της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Δ κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. ΛΥΜΒΑΙΑΣ Ιωάννης και ο Παραολυμπιονίκης Αξ/κος της ΕΛ.ΑΣ. κ. ΤΣΑΠΑΤΑΚΗΣ Αντώνιος, οι οποίοι παρουσίασαν θεματικά την Ισότιμη Πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στα κοινωνικά δικαιώματα, την Ψυχολογική υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία, η Ελληνική Αστυνομία στην καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία και η δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας.

Την ΙΡΑ Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, τον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών ο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και την Ένωση Αποστράτων Νομού Θεσσαλονίκης οι κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος & κ. ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ Παναγιώτης, αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχου κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Χρήστου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, δόθηκε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις για θέματα που αφορούσαν την ημερίδα, την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών καθώς και του Σώματος γενικά, με τους Ανώτατους και Ανώτερους  Αξιωματικούς της Φυσικής Ηγεσίας, τους Εισηγητές της Ημερίδας, καθώς και με τους Συναδέλφους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Θερμά συγχαρητήρια στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Γ.Α.Δ.Θ. για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Προηγούμενο άρθροΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ S.O.S. ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Επόμενο άρθροΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Ι.Ρ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ι.Ρ.Α. ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Α.Υ. ΣΕΡΡΩΝ