Θεσσαλονίκη 19-12-2022.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Νομού Σερρών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σερρών, σε έναν υπέροχο πολυχώρο με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων και των οικογενειών αυτών.

Την ΙΡΑ Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και τον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών ο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Προέδρου της ΙΡΑ Σερρών κ. ΜΠΑΓΚΟΥ Στέργιου και του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Σ. κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Αναστάσιου. Στους χαιρετισμούς τους, οι εκπρόσωποι ευχαρίστησαν τους συναδέλφους των Σερρών για την πρόσκληση, μετέφεραν τον χαιρετισμό του Προέδρου της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, συνεχάρησαν τα Δ.Σ. και των δύο Ενώσεων για την άρτια εκδήλωση και ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους Καλές Γιορτές για τις Άγιες Μέρες που ακολουθούν.   

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις για θέματα που αφορούν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών καθώς και του Σώματος γενικά, με τον Διευθυντή της ΑΔ Σερρών κ. ΤΣΙΩΤΑ Ευάγγελο τον Υποδιευθυντή της ΑΔ Σερρών κ. ΒΑΣΙΛΚΑΡΙΔΗ Ιωάννη, τον Εκπρόσωπο και Υπεύθυνο Δημοσίων του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ κ. ΧΡΑΠΑ Παντελή, τα μέλη των ΔΣ των δύο Ενώσεων, καθώς και με τους Συναδέλφους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης σε Ημερίδα της ΓΑΔΘ
Επόμενο άρθροΕΥΧΕΣ