Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και αντιπροσωπεία του ΔΣ της ένωσης μας αποτελούμενη από τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο και τον Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή, καθώς επίσης και αντιπροσωπεία νεαρών αθλητών της εφηβικής ομάδας μπάσκετ της τοπικής μας, βρέθηκαν στους δρόμους της πόλης της Θεσσαλονίκης, για να δώσουμε στους άστεγους συμπολίτες μας που ζουν μόνιμα στα πεζοδρόμια καθώς και στο Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης, λίγη ζεστασιά (υλική και ηθική). προσφέροντας δεκάδες ζεστές μερίδες φαγητού, γλυκά, τροφές μακράς διάρκειας και αξεσουάρ ζέστης (σκούφους, κασκόλ, γάντια & κάλτσες).

Ανταλλάξαμε το πιο ζεστό ευχαριστώ αυτόν των ανθρώπων, με μια μικρή μερίδα ζεστού φαγητού, δίνοντας έτσι το τίποτα και παίρνοντας τα πάντα από την πραγματική έννοια της ζεστασιάς, από αυτούς που βιώνουν την παγωνιά εξωτερικά και εσωτερικά στο κορμί τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών, το ουζερί ΛΟΥΤΡΟΣ και τα ζαχαροπλαστεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, για την συνδρομή τους στην εκπλήρωση αυτής της δράσης μας.