Στις 10-01-2023 στον Ξενώνα I.P.A. Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε Αγιασμός, μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και την έναρξη λειτουργίας του.
Τον Αγιασμό πραγματοποίησε ο πατήρ Αθηναγόρας και παρέστησαν:
Από το Εθνικό Τμήμα I.P.A. ο Πρόεδρος κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος, ο Γ. Γραμματέας κ. ΠΑΠΑΣ Βασίλειος, ο Ταμίας κ. ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αχιλλέας, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κων/νος, ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. ΧΡΑΠΑΣ Παντελής, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος κ. ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς.
Επίσης ο Πρόεδρος της I.P.A. Πέλλας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κων/νος και από την Τ.Δ. IPA Χαλκιδικής η Β Αντιπρόεδρος κ. ΚΤΕΝΑ Χαρά.
Από την Τ.Δ. IPA Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Γ. Γραμματέας κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Ταμίας κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ο Αναπλ. Γραμματέα και Ταμία κ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Υπεύθυνος Επιτροπών κ. ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ε.Ε. κ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ Θεόδωρος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτιστικών Θεμάτων κ. ΦΕΤΚΟΣ Σταύρος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Θεμάτων κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητικών Θεμάτων κ. ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος με τα Μέλη κ. ΑΛΕΞΙΟΥ Αικατερίνη και κ. ΚΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗ Κων/νο
Επίσης το Επίτιμο Μέλος I.P.A. και Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστυνομίας κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος.
Μετά το πέρας του Αγιασμού όλοι μαζί μεταβήκαμε σε ταβέρνα της περιοχής όπου η Τ.Δ. IPA Θεσσαλονίκης έκοψε την βασιλόπιτα και ακολούθησε γεύμα με μουσική και χορό.
Ο τυχερός που του έτυχε το φλουρί ήταν ο κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας.
Η Τοπική Διοίκηση IPA Θεσσαλονίκης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες κατ΄αρχήν στον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος κ. ΒΑΛΑΤΣΟ Βλάσιο, στον χορηγό για τον Ξενώνα Β΄ Αντιπρόεδρο κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κων/νο, σε όλα τα Μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού για την συμμετοχή τους καθώς και στον Πρόεδρο Πέλλας και την Β΄Αντιπρόεδρο της Χαλκιδικής για την συμμετοχή τους.