ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Θεσσαλονίκη, 28/02/2023

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Φίλων Αστυνομίας (με έδρα την Θεσσαλονίκη), συνδιοργάνωσαν μονοήμερη εκδρομή στην πόλη της Ξάνθης την Κυριακή της Αποκριάς 26-02-2023, με την συμμετοχή εκατό μελών (δύο λεωφορεία) και των δύο συλλόγων, επικεφαλής των οποίων ήταν ο Γ.Γ. της Ένωσής μας κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αστυνομίας κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλάμβανε περιήγηση στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, παρακολούθηση της μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης στο κέντρο της πόλης και συμμετοχή στο πάρτι της τελετής λήξης των λαογραφικών εκδηλώσεων, στη γέφυρα του ποταμού Κόσυνθου.

Η Βασίλισσα του καρναβαλιού της Ξάνθης κ. ΠΑΥΛΙΔΟΥ Άννα, Σταρ Ελλάς 2021, είναι Μέλος του Συλλόγου Φίλων Αστυνομίας και στην φωτογραφία είναι με τον Πρόεδρο της I.P.A. Ξάνθης κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Χρήστο.

Ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ν. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αστυνομίας κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος και όλα τα μέλη που έλαβαν μέρος στην εκδρομή, θέλουν να ευχαριστήσουν τον Πρόεδρο της Ι.Ρ.Α. Ν. Ξάνθης κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Χρήστο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της άφιξής μας, μέχρι και την αναχώρησή μας από την όμορφη και φιλόξενη πόλη της Ξάνθης, ήταν δίπλα μας για ότι και αν χρειαζόταν, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τις σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο Τοπικών Διοικήσεων και τις θεμελιώδεις αρχές που πρεσβεύει το SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ  Ηλίας                                            ΚΑΝΕΛΛΗΣ  Διαμαντής

Προηγούμενο άρθροΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ