Ι.Ρ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 05-03-2023.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ν. Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης σε όλους τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τον καταστροφικό-φονικό σεισμό στην Τουρκία και στην Συρία, συγκέντρωσε τρόφιμα και γάλατα μακράς διάρκειας, είδη καθαριότητας και είδη καθημερινής χρήσης, ρουχισμό, καθώς και Νοσοκομειακό-Υγειονομικό υλικό, με σκοπό να αποσταλούν ως ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες ως ελάχιστο δείγμα αγάπης, αλληλεγγύης και φιλίας.

Η Ένωση μας μετά την συγκέντρωση των αγαθών της ¨ανθρωπιάς¨, προχώρησε σε δύο διαφορετικές αποστολές μία μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και μία μέσω του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το πρώτο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας παρέλαβε από τον υπεύθυνό οργάνωσης και υλοποίησής της δράσης Γ.Γ. της Ένωσης μας κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή ο αρμόδιος του Τομέα Κοινωνικής Προνοίας Ε.Ε.Σ. κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Χαράλαμπος, ενώ το δεύτερο παραδόθηκε στον Εντεταλμένο Σύμβολο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Θεσσαλονίκης (ε.α. Αντιστράτηγου ΕΛ.ΑΣ.) κ. ΜΩΥΣΙΔΗ Βασίλη, παρουσία του Α΄ Αντιπροέδρου της Ένωσης μας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλου και του Δ/ντη Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ Χρήστου. Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. ΜΩΥΣΙΔΗΣ Βασίλης συνεχάρη την Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, που για μία ακόμη φορά δείχνει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη της στις μεγάλες ανθρωπιστικές κρίσεις, με τον Γ.Γ. μας κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή να ευχαριστεί τον Στρατηγό για τα καλά του λόγια, τονίζοντας πως στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι λαοί της Τουρκίας και της Συρίας, είναι πολύτιμη και αναγκαία η κάθε έμπρακτη προσπάθεια συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα και όλοι εμείς στην Ι.Ρ.Α. υπηρετούμε δια της φίλιας σε κάθε της μορφή και διάσταση.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ν. Θεσσαλονίκης, εκφράζουν το μεγαλύτερο ευχαριστώ προς τα μέλη τους συναδέρφους και τους φίλους της Ένωσης μας, που απέδειξαν πως όταν χρειάζεται είναι πάντα δίπλα σε όσους συνανθρώπους μας δοκιμάζονται, στήνοντας μαζί μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης, ανακουφίζοντας στο ελάχιστο τους πληγέντες.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ I.P.A. ΞΑΝΘΗΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ