Η δυναμική συμμετοχή της I.P.A. Θεσσαλονίκης στο 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο της I.P.A. που διεξήχθη στις Σέρρες το διάστημα από 24 έως 28-04-2023 εντυπωσίασε διοργανωτές και συμμετέχοντες.

Συμμετείχαμε με αποστολή 35 μελών, στην οποία πέραν των άλλων, συμμετείχε το Επίτιμο Μέλος κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο.

Ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ανέλαβε και τα καθήκοντα του Προέδρου της Συνέλευσης, με Γραμματέα επίσης με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του εκλεκτού Μέλους της I.P.A. Προέδρου Ορεστιάδος κ. ΛΥΤΡΑ Κων/νου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Εθνικό Τμήμα και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο κ. ΒΑΛΑΤΣΟ Βλάσιο, αλλά και στους άοκνους αδερφικούς φίλους της I.P.A. Σερρών που έδωσαν όλες τις ψυχικές δυνάμεις τους για μια άψογη διοργάνωση.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νεοκλεγέντες στο Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος καθώς και θερμά συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσαν την τελευταία τριετία δύο εξαιρετικά Μέλη που άδικα δεν επανεξελέγησαν.

Ευχαριστούμε όλες τις Τοπικές Διοικήσεις για την εκλογή στο Εθνικό Τμήμα του Αντιπροέδρου μας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλου.

Στην τελετή λήξης του Συνεδρίου, ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για τον Πρόεδρο της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, η απονομή σε αυτόν από τον Πρόεδρο της I.P.A. Σερρών κ. ΜΠΑΓΚΟ Στέργιο ο τίτλος του Επιτίμου Μέλους της I.P.A. Σερρών με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση και από το Εθνικό Τμήμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και όλο το Δ.Σ. της I.P.A. Σερρών, καθώς και το Εθνικό Τμήμα.

Προηγούμενο άρθροΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Επόμενο άρθροΧΑΛΑΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ