Η ΙΡΑ Θεσσαλονίκης ξεκίνησε και φέτος τον κύκλο Συζητήσεων, Ενημέρωσης και Προβληματισμού, με μαθητές Β΄ και Γ΄ τάξεων των λυκείων της πόλης μας, με αντικείμενο την Οδηγική Συμπεριφορά των Εφήβων μας ως Νέοι Οδηγοί, με πρώτιστο και βασικό μέλημα την Ασφάλεια.

Μία δράση της Ένωσης μας, στηριζόμενη στην διαχρονική μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας (1η αιτία θανάτου των εφήβων μας, αλλά και στις ηλικίες 18-24) καθώς επίσης για το πρώτιστο αγαθό της ζωής των νέων μας.

Η πρώτη ενημέρωση πραγματοποιήθηκε την 08/05/2023 στο Αμφιθέατρο του ΑΜΕΘ με την συμμετοχή εκατόν εξήντα (160) μαθητών, του 2ου ΓΕΛ Ευόσμου Θεσσαλονίκης με Κεντρικό Ομιλητή τον Αστυνόμο Β΄ ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή και Γ.Γ. της Ένωσης μας, ο οποίος με την εξειδίκευση του αντικειμένου από τη Σχολή Οδικής Ασφάλειας, κέρδισε τον προβληματισμό των μαθητών με την λεπτομερή ανάλυση του θέματος και τα παραστατικά παραδείγματα, στα οποία συμμετείχαν ενεργά οι ίδιοι οι μαθητές.

Τον Πρόεδρο της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης μας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Εθνικού Τμήματος I.P.A..

Ο Λυκειάρχης του Σχολείου κ. ΜΠΙΣΜΠΟΣ Γεώργιος και οι καθηγητές, συνεχάρησαν τον ομιλητή και την Τοπική μας για την συνεχή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, καθώς και για το παραγωγικό έργο της στήριξης στους νέους μας.

Η Ένωση μας ευχαριστεί το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Γ.Α.Δ.Θ., για την παραχώρηση του Αμφιθεάτρου.