Συνέχεια στον κύκλο Συζητήσεων, Ενημέρωσης και Προβληματισμού, με μαθητές Β΄ και Γ΄ τάξεων των λυκείων της πόλης μας, με αντικείμενο την Οδηγική Συμπεριφορά των Εφήβων μας ως Νέοι Οδηγοί, με πρώτιστο και βασικό μέλημα την Ασφάλεια, για την ΙΡΑ Θεσσαλονίκης.

Ο Γ.Γ. της Ένωσης μας κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και Κεντρικός Ομιλητής, μαζί με τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο και Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Εθνικού Τμήματος, που εκπροσωπούσε τον Πρόεδρο της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, μετέβησαν την 09/05/2022 στο 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης για την παρουσίαση της ενημέρωσης, παρουσία περίπου εκατό (100) μαθητών.

Η ρεαλιστική παρουσίαση του θέματος από τον ομιλητή και κυρίως τα παραστατικά παραδείγματα με την συμμετοχή των ίδιων των μαθητών, που αλλάζει το στερεότυπο της παιδείας που στηρίζεται στην αποστήθιση και στον ανταγωνισμό και όχι στη σφαιρική ανάπτυξη και ανάλυση, καθώς και στη διάπλαση ανθρώπων με αξίες, ¨κέρδισε¨ τους εν δυνάμει νέους οδηγούς, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα πλέον κολακευτικά σχόλια για την Ένωση μας.

Η Λυκειάρχης του Σχολείου κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Αγαθονίκη και οι καθηγητές, ευχαρίστησαν τα μέλη Τοπική μας για την παρουσία τους στο σχολείο τους και χαρακτήρισαν την δράση μας για την πρόληψη της προστασίας των νέων ως νέοι και παραγωγικοί οδηγοί, ως έργο ζωής και έμπνευσης.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ
Επόμενο άρθροΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΣΟΥΚΑΛΗ