Το Σάββατο 29/07/2023 η Τοπική Διοίκηση Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια επίσκεψή της, στην Παλαιά Μονή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, στην οποία συμμετείχε η Ένωση μας εκπροσωπούμενη από τον Γενικό Γραμματέα κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή.

Η όμορφη εκδήλωση της Ι.Ρ.Α. Πιερίας, ξεκίνησε με την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας και εν συνεχεία τα μέλη και οι φίλοι που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον πατέρα Εφραίμ, πίνοντας καφέ και απολαμβάνοντας διάφορα εδέσματα στο Αρχονταρίκι της Μονής.

Στην συνέχεια μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα ορειβατικό περίπατο, στο εκπληκτικό φυσικό τοπίο του Ολύμπου, επισκεπτόμενοι το σπήλαιο του Αγίου Λάζαρου και το Ασκηταριό (Άγιο Σπήλαιο) με το Αγίασμα του Αγίου Διονυσίου.

Το τέλος της εκδήλωσης περιελάμβανε συνάντηση με τα μέλη όλων των Τοπικών που συμμετείχαν στην δράση στο καταφύγιο του Σταυρού, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις, για θέματα που αφορούν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών.

Ο Γ.Γ. της Ένωσής μας, έκανε “άνοιγμα προτάσεων” στα μέλη των Τ.Δ. Πιερίας, Ημαθίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, για κοινά μελλοντικά εγχειρήματα και δράσεις μεταξύ των πέντε Τοπικών Διοικήσεων.

Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο κ. ΡΙΖΟ Αθανάσιο, την Α΄ Αντιπρόεδρο κ. ΚΑΙΜΑΚΑΜΗ Γλυκερία, την Γ.Γ. κ. ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΥ Ελένη, τον Ταμία κ. ΤΣΙΑΚΑ Βασίλειο καθώς και τα μέλη της οικοδέσποινας Τοπικής Διοίκησης Πιερίας, για την υπέροχη φιλοξενία στην άψογη εκδήλωση τους.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ «ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ