Τα γραφεία της Ένωσης μας επισκέφτηκε το Μέλος μας και αθλητής της Εθνικής Ομάδας Πρακτικής Σκοποβολής Ελλάδος ΠΕΤΡΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος, ο οποίος στους αγώνες του Εθνικού Κυπέλλου Ελλάδος κατακτήσει την 3η θέση στην γενική σειρά και την 1η θέση στους αγώνες Α ζώνης, στο άθλημα της Πρακτικής Σκοποβολής.

Εκτός από την σπουδαία επιτυχία του σε Πανελλαδικό επίπεδο, την μεγάλη εμπειρία από τόσο σημαντικούς αγώνες, κατάφερε να μας εκπροσωπήσει με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο στην Κόρινθο.

Τον μέλος μας υποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης μας ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, ο οποίος τον επαίνεσε για την τεράστια επιτυχία του, μεταφέροντας ταυτόχρονα τα θερμά συγχαρητήρια και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. Τέλος του ευχήθηκε να είναι υγιής και να μας φέρει και άλλες επιτυχίες το 2024, ενώ δεσμεύτηκε και για την συνεχή στήριξη του (ηθικά και οικονομικά), όπως έπραξε και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του πριν τους Πανελλήνιούς αγώνες.

Ο Αθλητής μας με την σειρά του ευχαρίστησε την Τοπικής μας για την πολύπλευρη προς αυτόν βοήθεια και τόνισε πως επειδή “Τα Αγαθά Κόποις Κτώνται”, θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να μας φέρει και άλλα μετάλλια και επιτυχίες, κάνοντας μας υπερήφανους.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 07-01-2024
Επόμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ