Στις 3 Ιανουαρίου 2024,  αντιπροσωπεία του Ελληνικού Εθνικού  Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και της ΤΔ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αποτελούμενη από τον Α’ Αντιπρόεδρο του Εθνικού Τμήματος κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  Κων/νο, τον  Αρμόδιο Δημοσίων Σχέσεων του Εθνικού Τμήματος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο και τον Γεν. Γραμματέα της IPA Θεσσαλονίκης κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών του Τομέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Στάθη. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε άριστο και φιλικό κλίμα και με την ανταλλαγή ευχών για την έλευση του νέου έτους.

Στην συνέχεια ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για τις αρχές, τις αξίες της Ένωσης μας, καθώς και για το πολυδιάστατο έργο, τις δράσεις και τους σκοπούς μας και το πλήθος των δράσεων των Τοπικών Διοικήσεων ΙΡΑ σε όλη την Χώρα, μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται το κοινωνικό πρόσωπο του σύγχρονου Έλληνα Αστυνομικού!

Επίσης στην συνέχεια ενημερώθηκε για το 66ο Παγκόσμιο Συνέδριο IPA, που με επιτυχία διοργανώθηκε από το Εθνικό Ελληνικό Τμήμα ΙΡΑ  πρόσφατα στη Αθήνα, καθώς και για τις μελλοντικές δράσεις  και δήλωσε ότι θα φανεί αρωγός στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Υφυπουργείου του!

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΘΛΗΤΗ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ
Επόμενο άρθροΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ 87ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ