Την Πέμπτη 25/01/2024 στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της Ένωσης μας, μαζί με την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Νόμου Θεσσαλονίκης, καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας χοροστατούντος του Αρχιμανδριτη Πατήρ Αθηναγόρα εκπροσώπου του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβα.
Παρουσία περίπου 300 μελών οι Πρόεδροι των δύο ενώσεων, έκαναν τον απολογισμό των δράσεων, των θεμάτων και των προβληματισμών που τους απασχόλησαν την προηγούμενη χρονιά.
Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο οποίος είναι και Α΄ Αντιπρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων και Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, ανακοίνωσε σε όλους ότι είναι η τελευταία παρουσία του σε Γενική Συνέλευση των Ενώσεων καθώς στο εξής θα επικεντρωθεί στο Πολιτικό Κόμμα ΚΥΚΛΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο οποίο είναι Πρόεδρος, καταχειροκροτούμενος από όλους στην αίθουσα. Ο Πρόεδρος των Αποστράτων κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος, αμέσως του επέδωσε τιμητική πλακέτα για την τεράστια πολυετή, προσφορά του στην Αστυνομία και την Κοινωνία.
Την συνέλευσή μας τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν τις εργασίες της, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ Χρήστος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης κ. ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ Αντώνιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος ε.α. κ. ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ Κωνσταντίνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Δημήτριος, ο 1ος Αναπλ. Σύμβουλος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΚΟΜΜΑΤΑΣ Αστέριος, ο Νομικός Σύμβουλος των ενώσεων μας κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης και οι Πρόεδροι Ενώσεων Αποστράτων όμορων Νομών κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Αντώνιος και ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Κων/νος.
Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον φίλο της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. ΧΑΡΔΑΛΗ Δημήτριο για την συνεχή προσφορά του τόσο στην Ένωση μας όσο και στο κοινωνικό σύνολο. Την απονομή της πλακέτας έκανε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ Χρήστος, με τον Γ.Γ. της Ένωσης μας κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή να αναλύει τους λόγους της ιδιαίτερης βράβευσης στο πρόσωπο του κ. ΧΑΡΔΑΛΗ.
   

 

Προηγούμενο άρθροΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
Επόμενο άρθροΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ