Η εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ως επίσημη ημέρα εκδήλωσης τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σήμερα Κυριακή 30-06-2024 τελέστηκε δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και εν συνεχεία ακολούθησε εκδήλωση στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.
Την εκδήλωση και τους εν αποστρατεία αστυνομικούς, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, (www.kyklikidimokratia.gr) βουλευτές, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του σώματος και των Στρατιωτικές αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι Αστυνομικών Ενώσεων και των Ενώσεων Αποστράτων.
Την Ένωση Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος, συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ.
Τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ Αντώνιος, συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Δημήτριο, συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ.
Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκπροσωπήθηκε από τον Υπ. Δημ. Σχέσεων κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ